SAMEN KLAAR VOOR MORGEN

Aspergedagen groot succes

De Aspergedagen zijn weer voorbij! Samen met circa 3000 bezoekers hebben we genoten van een hapje, drankje en natuurlijk de innovaties van onze partners.

Het was genieten tijdens de 11e editie van de Aspergedagen. Samen met onze partners hebben wij u op 27 stands geïnformeerd, geïnspireerd en hebben wij u de nieuwste innovaties laten ervaren.

ABB wint Rexel Innovatieprijs 2017

U heeft als bezoeker kunnen stemmen op de meest bijzondere innovaties. Hieruit kwam elke dag een winnaar van de “Innovatie van de dag”.  Op de laatste Aspergedag in Assen werd de overallprijs uitgereikt voor de “Innovatie van het jaar 2017”. Dit jaar was het een heuse nek-aan-nek-race tussen ABB en Hager; beide bedrijven hadden drie avonden gewonnen. De laatste avond gaf de doorslag, ABB won voor de vierde keer de dagprijs en sleepte daarmee de overallprijs in de wacht.

Bekijk hier het nieuwsbericht.

Extra aandacht voor industriële producten en diensten

Naast Elektrotechniek en duurzame oplossingen, hebben we dit jaar ook extra aandacht besteed aan industriële producten en diensten.
In dit thema hebben we ook op 4 van de 9 locaties voorafgaand aan de Aspergedag een seminar industrie georganiseerd, met als onderwerp: “Wat zijn de technische consequenties van de gewijzigde norm voor elektrische uitrusting van machines en wat betekent dit voor u?”. Deze zijn goed bezocht en de reacties waren enthousiast! Vooral het kijkje achter de schermen bij waterattractie Aquanura bij locatie De Efteling was bijzonder en werd goed ontvangen door onze bezoekers.

Bekijk het fotoalbum!

Heeft u ons dit jaar gemist?

Wij ontmoeten u graag volgend jaar tijdens de 12e editie van de Aspergedagen!