Uw vraag, ons antwoord! | InspireME

Onder de titel ‘Uw vraag, ons antwoord’ kan iedereen ons een vraag stellen waar hij of zij het antwoord niet op kan vinden. Wij – onze eigen specialisten en die van onze partners – geven in een korte, inspirerende film een duidelijk antwoord. Geen vraag is voor ons te eenvoudig, te moeilijk, te technisch of te breed!

In aflevering drie zijn we in het Centraal Magazijn van Rexel in Bleiswijk en op de recentelijk geopende, circulair gebouwde vergaderlocatie van ABN Amro, de Circl. Wij praten met diverse experts over de feiten, voordelen en mogelijkheden van circulair bouwen. Wij krijgen ook een primeur te horen: de opening van Rexel-webshop met circulaire producten. De oogstpartner van Rexel – New Horizon heeft vanaf nu totaal inzicht in de opgeslagen en beschikbare circulaire producten en kan u zo, samen met Rexel, adviseren over hybride bouwen en renoveren.

Hebt u vragen en wilt u ons op pad sturen naar de antwoorden?

Stel hier uw vraag

Bekijk hier aflevering 3:

Aflevering 2:

In aflevering twee zijn we te gast bij Philips in het LAC (Lighting Application Center) op de Techcampus in Eindhoven. Wij praten met de expert over de feiten, voordelen en mogelijkheden van LED en laten u diverse toepassingen zien.

Aflevering 1:

De eerste aflevering stond in het teken van de CPR (Construction Products Regulation). De specialist van onze partner Draka geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom de nieuwe norm en verplichtingen rond kabels binnen CPR.

U KUNT UW VRAGEN HET HELE JAAR STELLEN!

Per kwartaal lichten wij de meest inspirerende vraag uit en belonen wij de inzender met een cadeaukaart van € 20,-. De film met vraag en antwoord kunt u hier zien.

Stel hier uw vraag

We waarderen het zeer als u hieronder een reactie achter laat.


3 reacties op “Uw vraag, ons antwoord! | IMTV”

 1. Merijn schreef:

  Super!

 2. Steven schreef:

  Leuke leerzame video! Ben nu al benieuwd naar de volgende video

 3. Siete schreef:

  Een leuk introductie verhaal waar de kabel straks aan moet voldoen.
  En welke tool je kunt gebruiken voor de juiste kabel.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *